YOGATERAPI

 

 

Känner du dig stel, orörlig och begränsad i din kropp? Har du en kropp som bränner, svider och värker? Då kan Yogaterapi vara något för dig!

 

Yogaterapin utförs sittandes eller liggandes på golvet. Det är lätta och inkännande yogarörelser som har fokus på att mjuka upp hela ditt system. 

 

Yogaterapin är aldrig statisk och utmanande. Den är alltid mjuk och snäll mot kroppen. Vi lirkar, vaggar, rockar, pandikulerar, pendlar och skakar kroppen tillbaka till balans och välbehag. 

 

Med all ny forskning idag så vet vi att en fuktig bindväv är det som är allra viktigast för att kunna leva så smärtfritt, rörligt och friskt som möjligt! Det är precis det här vi har fokus på i Yogaterapin.

 

När vi rör oss försiktigt, intuitivt och på kroppens villkor så händer det något med vår bindväv. Den börjar som en svamp att suga upp vätska igen och har då möjlighet att skölja bort lokala inflammationer samt göra så att det glider lättare mellan bindvävslagren.

 

Bindvävens betydelse

 

Bindväv är något som finns i hela din kropp. Den fyller alla dina tomrum, omsluter alla dina muskler och hänger upp dina organ i dubbla påsar. Den är allt från dina tårar, ditt snor och ditt skelett.

 

Den är supersnabb på att ta hand om trauman i kroppen. Den hanterar alla system i din kropp. Den låter de sköta sitt jobb med att forsla bort slagg, ta hand om döda celler, se till att det flödar i cirkulationssystemet och underlättar för nervsystemet. 

 

Bindväven är magisk!

I Yogaterapin får du ett helt individuellt yogapass, anpassat till din unika situation. Jag skapar ett yogapass för din kropp och din specifika situation. Fokus ligger alltid på att öka rörligheten precis där du behöver det som mest och att ge dig rörelser som sakta men säkert kan få bort smärta och värk i din kropp. 

 

Vi träffas och går igenom yogapasset tillsammans i lugn och ro. Du får sedan med dig ditt helt egna yogaprogram hem som du kan göra varje morgon. Allt för att öka din livskvalitet och för att du ska må så bra i din kropp som bara är möjligt!

 

Att tänka på vid Yogaterapin: 

 

» Ta med din yogamatta.

» Kom i mjuka, bekväma och rörliga kläder. 

» Klä dig tillräckligt varmt, så att du lätt kan slappna av.

Pris & Bokning

 

» 800 kr 

 

» Cirka 60 minuter för genomgång av rörelser

» Cirka 30 minuters yogapass att ta med hem

 

Boka

 

AvbokningMåste ske senast 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras fullt pris. 

 

Betalning: Sker när vi yogat klart. Jag accepterar kort, faktura eller Swish. 

 

Välkommen hit!

 

Yogaterapin tar plats i mitt behandlingsrum. Adressen till praktiken är Strandvägen 35, Falkenberg, men ingången till praktiken ligger på Plantérvägen. Det finns ingen skylt på huset, men det ser ut som på bilden bredvid. Bara gå in och gör dig hemmastadd i väntrummet.

 

Det finns en stensatt parkering precis framför praktiken där 2 bilar får plats. Om det inte finns plats där så brukar det finnas plats antingen ute på Strandvägen eller på Anders Anderssons väg.